Seuraa varatuille

Oletko kyllästynyt parisuhteesi seksielämään? Haluatko elämääsi uusia tuulia ja seikkailuja? Kiihottavatko salaiset treffit? Jos vastaus on kyllä, mutta et ole unelmistasi huolimatta valmis luopumaan nykyisestä suhteestasi, varatuille suunnattu treffipalsta saattaisi tuoda piristystä elämääsi.

Treffisivusto varatuille on nykyään useiden suomalaisten ratkaisu salasuhteen löytämiseen. Erityisesti varatuille suunnatusta palvelusta on helppo löytää samanhenkistä seuraa. Kun kaikki osapuolet ovat alusta asti selvillä, minkälaista seuraa haetaan, ei turhaa aikaa ja energiaa kulu oman tilanteen oikeutukseen tai perusteluun. Yhteinen sävel löytyy näin usein paljon helpommin kuin perinteisellä treffipalstalla.

Parhaat treffipalstat varatuille

Victoria Milan on naimisissa ja suhteissa oleville suunnattu treffipalsta. Palvelusta etsitään siis pääsääntöisesti salasuhteita, mutta myös vapaamielisille sinkuille saattaa seuraa löytyä. Luonteensa vuoksi Victoria Milanissa on erityisesti kiinnitetty huomiota yksityisyyteen ja salassapitoon.

Ashley Madison on vapaaseen deittailuun ja salasuhteisiin erikoistunut treffipalsta. Vuonna 2001 perustetulla palvelulla on pitkät perinteen, ja se olikin yksi ensimmäisistä nimenomaan seikkailuseuran hakuun erikoistunut sivusto. Sopii seikkailunhaluisille miehille ja naisille parisuhdestatuksesta huolimatta.

Salasuhteiden ABC

On olemassa paljon erilaisia elämäntilanteita, joissa salasuhde tuntuu hyvältä vaihtoehdolta. Se voi tuoda kaivattua piristystä elämään, joka on jo pitkään tuntunut ainoastaan tasaisen tappavalta arjelta. Ennen salarakas löytyi usein sattumalta baarista, työpaikalta tai harrastuksen parista. Viime vuosina miehet ja naiset hakevat kuitenkin yhä aktiivisemmin salaista seuraa netin treffipalstoilta.

Pettämissivustot ovat saavuttaneet suuren suosion. Tähän on runsaasti helposti ymmärrettäviä syitä. Treffipalstoilla seuraa voi hakea täysin anonyymisti ja kiinnijäämisen riski on suhteellisen pieni. Netissä voi helposti tutustua samanhenkisiin ihmisiin, joihin ei oman arjen pyörteissä tulisi muuten törmänneeksi. Samantapaisessa elämäntilanteessa oleva ihminen ymmärtää helposti tasaisen tylsässä parisuhteessa elävän tarpeet. Pettämissivustolla omia olosuhteita ei tarvitse peitellä eikä selitellä. Muut käyttäjät ovat usein hyvin samantapaisessa tilanteessa. Toisaalta omasta elämäntilanteesta ei välttämättä tarvitse kertoa kaikkia yksityiskohtia. Itsestään voi jakaa juuri sen verran tietoa kuin tuntuu hyvältä ja luontevalta.

Monien ihmisten kokemusten perusteella erityisesti parisuhteessa eläville suunnatulta treffipalstalta löytyy varatulle huomattavasti helpommin seuraa kuin tavallisilta treffisivustoilta. Tavallisilla treffipalstoilla varatut saavat usein kokea tylyjä kommentteja ja syrjintää. Monet käyttäjät ovat kommentoineet, että pettämissivustoilta seuraa voi hakea rennosti ja hyvässä hengessä. Tämän monet kokevat erittäin tärkeänä asiana nettideittailun suhteen.

On hyvä muistaa, että pettäminen ei ole aina oikea ratkaisu. Omaa tilannettaan on hyvä miettiä kriittisesti ennen lopullista päätöstä. Vastuu omista päätöksistä on aina viime kädessä itsellä.

Deittivinkkejä varatuille

Mieti ennalta, mikä on omaan elämäntilanteeseesi paras ratkaisu.

Tutustu tarjolla oleviin varatuille suunnattuihin treffipalstoihin.

Liity kahdelle tai kolmelle treffipalstalle. Näin seuran suhteen on enemmän valinnanvaraa.

Kerro itsestäsi ainoastaan en tiedot, jotka haluat jakaa tuntemattomille ihmisille. Pettämissivustoilla voi esimerkiksi näyttää kuvasi vain valituille käyttäjille.

Etsi seuraa positiivisella asenteella, avoimin mielin ja pilke silmäkulmassa.

Kaikki eivät vastaa viesteihisi. Älä anna tämän masentaa tai vaikuttaa liikaa seuranhakuusi.

Sovi treffit aina yleiselle paikalle.