Nettitreffit

Nettitreffit ovat nykyisin todella suosittu tapa etsiä seuraa. Nettitreffeiltä löytyy seuraa niin tositarkoituksella kuin seikkailumielelläkin. Netissä on tarjolla todella paljon erilaisia treffipalstoja. Kaikille näistä ei kuitenkaan millään riitä tarpeeksi käyttäjiä. Tämän vuoksi onkin tärkeää valita heti aluksi hyvä ja toimiva treffipalsta. Näin säästä aikaa ja vältät nettitreffeihin turhautumisen. Seuraavassa listassa on lueteltu toimiviksi todettuja treffisivuja.

Nettitreffit seuranhakuun tositarkoituksella

Eliittikumppani on suunnattu miehille ja naisille, jotka etsivät parisuhdetta tositarkoituksella. Yli 90 % jäsenistä on yli 28-vuotiaita. Palvelun nimeä ei kannata ottaa täysin kirjaimellisesti, sillä Eliittikumppani sopii hyvin kaikille vakavaa suhdetta toivoville.

50plusmath on treffipalsta aktiivisille yli 50-vuotiaille. Kaikki profiilit tarkastetaan, mikä takaa turvallisen ja mielekkään seuranhaun. Monipuoliset ominaisuudet kuten videopuhelut ja visailut pitävät seuranhaun rentona ja mielenkiintoisena.

Be2 on suunnattu kaikille, jotka toivovat löytävänsä seuraa tositarkoituksella. Monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi persoonallisuustestiin perustuvat kumppaniehdokkaat sekä mahdollisuus soittaa anonyymejä videopuheluja. Be2 on hyvä vaihtoehto pinnallisille deittisovelluksille.

Nettitreffit seikkailuihin

Victoria Milan on naimisissa ja suhteissa oleville suunnattu treffipalsta. Palvelusta etsitään siis pääsääntöisesti salasuhteita, mutta myös vapaamielisille sinkuille saattaa seuraa löytyä. Luonteensa vuoksi Victoria Milanissa on erityisesti kiinnitetty huomiota yksityisyyteen ja salassapitoon.

Ashley Madison on vapaaseen deittailuun ja salasuhteisiin erikoistunut treffipalsta. Vuonna 2001 perustetulla palvelulla on pitkät perinteen, ja se olikin yksi ensimmäisistä nimenomaan seikkailuseuran hakuun erikoistunut sivusto. Sopii seikkailunhaluisille miehille ja naisille parisuhdestatuksesta huolimatta.

Nettitreffit tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen seuranhakuun

Nettitreffit ovat nykyään yleinen tapa etsiä seuraa. Netistä etsitään niin kumppania loppu elämäksi kuin lyhyttä huumaa sekä kaikkea siltä väliltä. Vielä kymmenen vuotta sitten tarjolla oli vain kourallinen nettitreffejä. Tätä nykyä palveluita on kuitenkin hyvin paljon, ja tästä joukosta voi olla aluksi hankala valita juuri itselle sopivin palvelu. Useimmat palvelut ovat erikoistuneet juuri tiettyyn käyttäjäkuntaan tai tietynlaiseen seuranhakuun. Tarjolla on palveluita, jotka pyrkivät yhdistämään käyttäjiä pitkäaikaiseen suhteeseen, sekä treffipalstoja, jotka saattavat yhteen hetkellistä seikkailua janoavia ihmisiä. Seuranhaun onnistumisen kannalta on tärkeää valita omia tarpeita vastaava treffipalsta.

Jos haaveilet kumppanin löytämisestä pitkäaikaiseen vakavaan suhteeseen, paras valinta treffipalstaksi on ehdottomasti Eliittikumppani. Eliittikumppani on erikoistunut erityisesti tuomaan yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. Tämän treffipalstan mottona on, että laatu korvaa aina määrän. Sivustolta ei siis löydy häirikkökäyttäjiä, vaan sivuston käyttäjät ovat asiallisia sekä rentoja, ja hakevat kumppania vakavaan suhteeseen. Muita hyviä vaihtoehtoja seuranhakuun tositarkoituksella ovat Match.com sekä yli viisikymppisille suunnattu 50plusmatch.

Jos mielessä on hetkellinen eroottinen seikkailu, kannattaa seuraa hakea vapaaseen tapailuun erikoistuneelta treffipalstalta. Tällä hetkellä paras vaihtoehto on C-Date. Sivustolta löytyy paljon nuorekkaita käyttäjiä, jotka innostuvat helposti uusista seikkailuista ja mielenkiintoisista tuttavuuksista.